Onze diensten

Administraties

Onze focus ligt met name op de kleine zelfstandige (ZZP), de VOF en de Maatschap. Ofwel de ondernemer voor de IB. Maar ook de grotere bedrijven met een BV structuur kunnen bij ons terecht, evenals stichtingen en verenigingen. We zijn gespecialiseerd in de administratie voor muzikanten.

In principe voeren wij voor u als klant de gehele financiële administratie. Voor een groot deel geautomatiseerd verwerken wij de in- en uitgaande facturen, contantbonnen en bankmutaties. Wij verzorgen de BTW-aangiften en rapporteren per maand of per kwartaal de cijfers zodat u inzicht krijgt in het reilen en zeilen van uw onderneming. Wij verzorgen de jaarafsluiting, zorgen voor een jaarverslag en verzorgen de aangifte inkomstenbelasting voor u en uw eventuele partner. Tegelijk met de aangifte inkomstenbelasting nemen we ook de toeslagen onder de loep. Het is algemeen bekend dat toeslagen een zorgenkindje zijn, niet alleen voor onze overheid maar zeker ook voor heel veel mensen. Wij kijken samen met u op welke toeslagen er recht bestaat en hoe we dat zo accuraat mogelijk bij de belastingdienst kunnen laten landen.  

Als u zelf een licentie heeft voor een softwarepakket en dus zelf de administratie verzorgt (deels of geheel) kunnen we desgwenst meekijken, controleren en ondersteunen waar nodig. Ook dan is rapportage en advies onderdeel van ons takenpakket. 

In alle situaties geldt dat we tevoren een tarief afspreken voor onze werkzaamheden. Geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid vóóraf, zodat u weet wat de kosten zijn voor uw administratie.

Bel of mail gerust om te informeren naar het tarief voor uw onderneming.  

Particulieren

De belastingdienst maakt het voor iedereen makkelijker. Leuker kunnen ze het niet maken. Dat kunnen wij wel!  Veel mensen vullen jaarlijks de Vooraf Ingevulde Aangife in die de belastingdienst voor ze klaargezet heeft. Lekker makkelijk. Dat is misschien wel zo, maar de vraag is wel of het allemaal klopt. Klakkeloos op de knop verzenden drukken is niet altijd handig. Vaak wordt het al lastiger als er een huis is gekocht of een bestaande woning is verkocht en een ander huis aangekocht. Wat te doen met de overwaarde? En wat is die bijleenregeling eigen woning? Tijd om bij ons aan te kloppen voor de IB aangifte in elk geval. Wij kennen deze dingen en verzorgen uw aangifte graag. Wat betaald moet worden moet betaald worden maar waar we kunnen besparen door gebruik te maken van (de weinige nog resterende) aftrekposten zullen we dat zeker doen.

Wat we ook in toenemende mate zien is dat het voor de ouderen in onze samenleving steeds moeilijker wordt om administratief de zaak op de rails te houden. Bankieren is al snel erg lastig door de wirwar aan inlogcode's en wachtwoorden, vaak in combinatie met een app op een smartphone. Die veel ouderen niet eens hebben. En bijna alle diensten gaan vandaag de dag online: de zorgverzekering, het contact met het CAK, de SVB en ga maar door. Allemaal gedoe met gebruikersnamen en complexe wachtwoorden en de DigiD code. Veel ouderen begrijpen een computer al niet meer, laat staan dat ze overweg kunnen met de online diensten van de instanties waar ze mee te maken hebben. Soms helpen kinderen of kleinkinderen hun ouders of opa en oma, maar ook zij weten niet altijd de weg.

Wij bieden deze groep in onze samenleving graag een helpende hand. Op lokatie of, als dat kan, vanaf onze werkplek.

Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Alles op een rij

Onze diensten allemaal op een rij:

 • hulp en ondersteuning bij het opstarten van uw onderneming, groot of klein
 • verzorgen van de volledige financiële administratie voor de ZZPer, VOF, Maatschap, Stichting en BV, incl. de jaarafsluiting 
 • BTW aangiften
 • salarisadministraties
 • verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor ondernemers
 • ondersteuning, controle en advies bij het in eigen beheer voeren van de (financiële) administratie
 • verzorgen van enkel de jaarafsluiting als u zelf de administratie verzorgt
 • advies op het gebied van bedrijfsvoering 
 • fiscaal advies
 • specifieke administratieve ondersteuning van ouderen
 • aangiften IB voor particulieren
 • coaching bij toeslagen

 

Wij nemen elke ambitie serieus.