Over ons

Over ons

Zorgdragen voor een correcte en goed lopende administratie en een pro-actieve opstelling naar de klant: dat zijn de sleutelwoorden voor ons kantoor. Ontzorgen is het doel. De klant moet zich kunnen focussen op zijn beroep, op zijn kerntaak binnen de onderneming. En daarbij worden ondersteund door de boekhouder / adviseur. De timmerman, de tegelzetter, de installateur of de kapster, iedereen die een eenmansbedrijf runt doet dat om zijn boterham te kunnen verdienen. Wij lopen graag met hem / haar en zijn bedrijf mee en ontzorgen door de administratieve rompslomp over te nemen.

Onze pro-actieve houding vertaalt zich o.a. in het regelmatig rapporteren van de resultaten aan de klant. En dan niet in ingewikkelde taal maar gewoon in voor Jan en alleman begrijpelijk Nederlands. We vinden het belangrijk dat de klant weet hoe de vlag erbij staat. Ook als het gaat om te verwachten belastingdruk.  

We werken met KING financiële software. Maar als de klant zelf een licentie heeft voor een deugdelijk softwarepakket werken we even zo makkelijk met die software. Zo hebben we inmiddels veel ervaring met Snelstart, Exact, Eboekhouden, Informer, AFAS en andere. Voor de fiscale kant werken we al jaren met Fiscaal Gemak. Geen gedoe met de niet echt prettige eigen aangifte-software van de belastingdienst en alles bij elkaar in één fiscaal pakket. 

Gevestigd in Barneveld, aan de rand van de Veluwe werken we elke dag met plezier voor veel ondernemers in de regio.

Hans van der Maten